Supercopilaria

Despre SuperCopilăria

Cei mici au o imaginaţie bogată şi sunt mereu în căutare de experienţe noi. Cei mari înţeleg cât de important este, pentru dezvoltarea lor, pe de o parte să îi lase să descopere lumea, să devină curajoşi, deschişi la provocări, independenţi, şi pe de altă parte să îi vegheze atent, să fie în permanenţă protectori ai copilăriei lor.

Ideal este ca cel mic să se poată avânta în marea călătorie a descoperirilor plin de curaj, dar în perfectă siguranţă. Este posibil?

 

Este posibil, dacă aducem în ajutor super puterile copilăriei!

 

Curajul, creativitatea şi atenţia, originalitatea, îndrăzneala şi entuziasmul nu sunt nişte calităţi obişnuite, sunt super puterile copiilor, pentru că ele îi vor ajuta să facă lucruri măreţe în viitor, să schimbe lumea în mai bine. Iar părinţi sunt cei mai înfocaţi susţinători ai super puterilor celor mici.

Părinţii sunt cei care îi pot încuraja cel mai bine pe cei mici şi tot ei asigură acea plasă nevăzută de siguranţă care le protejează copilăria.

 

Gândeşte-te că o copilărie în siguranţă e o SuperCopilărie. Gândeşte UNIQA

 

Bun venit în lumea SuperCopilăriei, unde tot ce e frumos, constructiv, distractiv şi sănătos este permis, încurajat şi cultivat. O platformă special creată pentru mămici, tătici, copii, bunici, profesori, educatori şi toţi cei care cred că îi pot inspira pe cei mici în marele şi fascinantul drum al descoperirilor.

SuperCopilaria