Supercopilaria

Bun venit pe Tărâmul Fermecat al SuperPuterilor copilăriei!

Aici toate explorările, descoperirile, experienţele surprinzătoare se petrec în deplină siguranţă. Fie că au loc în parc, pe terenul de sport, în vacanţă, la ţară la bunici, sau acasă. Care este secretul? Plasa de siguranţă nevăzută pe care cei mari o ţes în jurul copiilor, pentru ca ei să îşi poată activa SuperPuterile: curajul, curiozitatea, voinţa, imaginaţia.

Credeai că toate acestea sunt trăsături obişnuite ale copiilor? Ele sunt mult mai mult decât atât. Sunt SuperPuterile care îi ajută în dezvoltare, în autocunoaştere, în devenirea lor ca oameni de succes, capabili de lucruri măreţe în viitor. În ajutorul lor vin alte SuperPuteri fără de care celelalte nu ar fi posibile: atenţia, prevenţia, precauţia.

 

Activează SuperScutul UNIQA Asigurări

 

Pentru liniştea celor mici, dar şi a celor mari, pentru că descoperirile şi dezvoltarea juniorilor să nu fie împiedicate de lucruri neprevăzute, UNIQA Asigurări a creat un SuperScut al copilăriei: Asigurarea de Accidente pentru Copii. Un plan foarte bine gândit pentru a oferi soluţii imediate în orice situaţie neaşteptată. Astfel, în cazul unui accident, asigurarea acoperă:

  • Spitalizare din accident
  • Convalescenţă post-spitalizare din accident
  • Imobilizare în aparat gipsat din accident
  • Intervenţii chirurgicale din accident
  • Deces din accident
  • Invaliditate permanentă din accident

 

Vreau SuperScutul copilăriei UNIQA Asigurări!

SuperCopilaria